VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Tost s burratom i avokadom
Burrata je svježi talijanski sir koji se radi od mozzarelle i vrhnja. Kremastu burratu najbolje je servirati hladnu uz nareske i salate, a izvrsna je i na tostiranom domaćem kruhu s avokadom.
Sastojci
-
2-4 kriške
kruha
-
1
zreli avokado
-
2 žlice
maslinova ulja
-
1 žlica
limunovog soka
-
Malo
krupne morske soli
-
Malo
svježe mljevenog papra
-
150 g
Galbani burrate
-
Po žlji
klice za posipanje
-
Kriške kruha premažite s vrlo malo maslinova ulja i tostirajte ih u pećnici ili tosteru.
-
Avokado prepolovite, odstranite košticu pa žlicom izvadite meso.
-
Dodajte preostalo maslinovo ulje, limunov sok, morsku sol i papar. Sve gnječite vilicom ili u mužaru kako biste dobili namaz grube teksture.
-
Premažite namaz od avokada na tostirani kruh.
-
Galbani burratu ocijedite, pažljivo je prepolovite i po jedan komad stavite na tost s namazom od avokada.
-
Po želji pokapajte još malo maslinova ulja i servirajte uz mikrozelenje ili klice.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Pečeni batat punjen čilijem s domaćim vrhnjem
Neka vas ne zavara ova pomalo neobična kombinacija, riječ je o izrazito ukusnom jelu. Batat pečen u komadu sjajnog je okusa i izvrsna je podloga za pikantni čili s mesom.
Saznaj više -
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više