Galbani mozzarella dry 125 g

Mozzarella - neizostavan dodatak talijanske kuhinje

Galbani mozzarella je meki masni kravlji sir, ujedno i jedan od najpoznatijih talijanskih sireva. Mozzarellu odlikuje svjež okus po mlijeku, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s laganom kiselom notom. Osobito je omiljena u toplijem dijelu godine, uz svježe rajčice, prelivena dobrim maslinovim uljem i poslužena s nekoliko listića svježeg bosiljka.

Praktične Galbani Mozzarelline nepresušna su inspiracija za pripremu svježih salata, a pakirane su u kadici s poklopcem koja čuva svježinu ovih malih mozzarella nakon otvaranja pakiranja.

Posebno je cijenjena Galbani mozzarella di latte di bufala, autentična svježa talijanska mozzarella proizvedena od 100-postotnog bivoljeg mlijeka. Cijenjena je zbog svoje elastičnosti, blago slankastog okusa i ukusne, kremaste unutrašnjosti, a često se naziva „kraljicom mediteranske kuhinje“.

Oni koji posebno paze na unos masnoća, a ne žele se odreći užitka u mozzarelli izabrat će Galbani mozzarellu light sa smanjenim udjelom mliječne masti.

Za gurmanske toast sendviče izaberite topljenu Galbani mozzarellu u listićima, a za nešto složenije kulinarske kreacije Galbani mozzarellu dry u praktičnom pakiranju bez vode, koje se može više puta otvarati i zatvarati.

Uz Galbani ribanu mozzarellu i mozzarellu u bloku, koje su idealne za pizze i lazanje kao i za rezanje i sendviče, probajte i Galbani buratu. Burata je puno mekša i masnija od obične mozzarelle, vrlo mekane kremaste unutrašnjosti, a osim u salatama i samostalno uz malo maslinova ulja i rajčice, u ovoj kremastoj mozzarelli se može uživati i namazanoj na kruh.

Galbani – okusi Italije!

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
 • Energija
  1023 kJ / (256 kcal)
 • Masti
  18,0 g
 • Ugljikohidrati
  4,0 g
 • Bjelančevine
  18,0 g
Otkrij okuse italije