Vijesti

Inovacija iz Dukata: Brzo & Fino gotove desertne kreme

Zahvaljujući kremastom vrhnju kao glavnom sastojku, svega tri jednostavna koraka i pet minuta dijele vas od raskošne panna cotte, vrhunskog tiramisua ili omiljene slastice oplemenjene umakom od vanilije. 

Dukat prvi na hrvatsko tržište donosi gotove kreme s vrhnjem u tri jedinstvena okusa: Panna cotta, Tiramisu i umak od vanilije. Desertne kreme kojima je Dukat osvježio svoju dobro poznatu liniju Brzo & Fino tako postaju idealan saveznik svim ljubiteljima slastica koji se nerijetko susreću s brojnim izazovima prilikom njihove pripreme.

Uz sve dnevne zadatke i obaveze, priprema ukusnog deserta kod kuće je često otežana. Ili smo u neprestanoj utrci s vremenom ili nam nedostaje znanje i iskustvo, a ponekad i odvažnost kako bismo uopće počeli pripremati omiljeni desert. Kako bi doskočio ovim izazovima, Dukat predstavlja slatku inovaciju – prve gotove desertne kreme s pravim vrhnjem na hrvatskom tržištu!  

Zahvaljujući kremastoj teksturi i bogatom okusu slatkog vrhnja Brzo & Fino krema Panna cotta i Brzo & Fino krema Tiramisu pretvaraju se u popularne slastice u tri jednostavna i brza korake i svega pet minuta. Uz malo zagrijavanja ili miješanja, slaganja u željeni oblik i hlađenja, dobit ćete panna cottu i tiramisu poput onih iz slastičarnice. Zbog svoje teksture i bogate arome vanilije, saveznik za pripremu vrhunskih slastica je i Brzo & Fino umak od vanilije. Njime možete vašem desertu dodati kremastost tako da ga samo prelijete preko torte, kolača, a može se koristiti i kao hladan ili topao preljev za štrudle, knedle, voćne salate, sladolede i ostale slastice. Umak se može koristiti hladan, direktno iz pakiranja, ili lagano ugrijan. 

Brzo & Fino desertne kreme Panna cotta i Tiramisu dostupne su na policama trgovina u pakiranju od jednog kilograma, dok umak od vanilije dolazi u pakiranju od 500 grama, a možete ih pronaći i na www.dukatshop.hr

22.11.2022.