Direktori i Nadzorni odbor

Direktori

Alen Fontana, direktor

Alen Fontana rođen je 1974. u Slavonskom Brodu. Karijeru u Dukatu započinje 2001. godine kao voditelj tržišta Bosne i Hercegovine u tadašnjoj Luri d.d., nakon čega preuzima funkciju voditelja prodaje za regiju Zagreb, a zatim direktora tržišta za poslovanje u Sloveniji. Od 2006. godine obnaša funkciju direktora prodaje za Hrvatsku, a iste godine postaje član Uprave Dukat grupe za prodaju i logistiku.
U siječnju 2010. preuzima funkciju generalnog direktora Dukata za poslovanje u Hrvatskoj, a od travnja 2014. godine obnaša funkciju direktora Dukata d.d.

Marek Warzywoda, direktor

Marek Warzywoda rođen je 1972. godine u Poljskoj, gdje je nakon Ekonomskog fakulteta završio poslijediplomski studiji poslovnog upravljanja (MBA). Karijeru započinje 1998. godine u prodaji poljske podružnice Unilevera te karijeru nastavlja dvije godine kasnije u Nivei Poljska kao direktor prodaje. Lactalis grupi pridružuje se 2005. godini na mjestu direktora prodaje Lactalis Poljske i baltičkih zemalja. Tri godine kasnije postaje zamjenik generalnog direktora za Poljsku i baltičke zemlje s fokusom na kategorije sira, maslaca i jogurta, pružajući podršku rastu komercijalnih aktivnosti u Poljskoj, Estoniji, Litvi i Latviji. Mjesto generalnog direktora Lactalisa Brazil preuzima 2015. godine, a od 1. studenog 2017. godine preuzima funkciju jednog od direktora Dukata d.d.
Uz materinji poljski govori engleski, francuski, portugalski, ruski i hrvatski.

Nadzorni odbor

Daniel Marie Jaouen, predsjednik

Michel Francois Jacques Auguste Peslier, zamjenik predsjednika

Olivier Savary

Mirko Čulo, član (predstavnik radnika)