Dukat BIO mlijeko - baš kako bi to priroda željela

Dukat BIO mlijeko proizvedeno je na mliječnim farmama certificiranim za ekološku proizvodnju mlijeka.

Jedino Dukat BIO mlijeko danas nosi oznaku "Hrvatski EKO proizvod", koja predstavlja garanciju da je proizvod proizveden sukladno propisima o ekološkoj proizvodnji.

Kada birate Dukat BIO mlijeko birate najbolje za sebe i svoju obitelj danas, ali i najbolje za buduće generacije i našu planetu; zdravlje i čistoću tla, vode, zraka te biološku raznolikost.

5 je razloga zašto odabrati Dukat BIO mlijeko

Održiva poljoprivreda

Dukat BIO mlijeko proizvodi se na mliječnim farmama certificiranim za ekološku proizvodnju mlijeka. Otkupom i odabirom ekološki proizvedenog mlijeka zajednički potpomažemo preobrazbu konvencionalne u održivu, ekološku poljoprivredu.

Zdraviji planet
Ekološki uzgoj biljaka za prehranu životinja i prirodna gnojidba tla, čuvaju naš okoliš i pridonose čistoći i zdravlju zemlje, zraka i voda, izbjegavajući upotrebu onečišćivača tla.

Briga o kravama
Briga o životinjama ključno je načelo ekološke proizvodnje. Svježi zrak na kojem borave, svakodnevna njega i briga te cjelovita ekološka prehrana, čine naše krave zadovoljnijima.

Savršeno očuvana prirodnost
Dukat BIO mlijeko do potrošača dolazi savršeno očuvane prirodnosti, pakirano u boci koja najbolje čuva sve prirodne, hranjive sastojke BIO mlijeka.

Briga o budućim generacijama
Proizvođačima mlijeka i nama zajednička je vjera u ekološku poljoprivredu i briga o budućim generacijama koja dolaze iza nas. Preobrazba svakog hektara zemlje u ekološki obrađivano tlo, zalog je bolje budućnosti nas i naše djece.

Dukat BIO mlijeko s 2,8% mliječne masti potražite u boci od 1 l.

Dukat BIO mlijeko ponosno nosi oznaku "Hrvatski EKO proizvod"

Saznajte više o mlijeku ili prijavite se na naš newsletter.Trajno BIO mlijeko u boci 2,8% mliječne masti, 1 l

Trajno BIO mlijeko u boci 2,8% mliječne masti 1 l

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energ. vrijednost238 kJ / (57 kcal)
Masti2,8 g
od kojih zasićene masne kiseline1,8 g
Ugljikohidrati4,6 g
od kojih šećeri4,6 g
Bjelančevine3,3 g
Sol0,1 g
Kalcij120 mg (15% PU*)