Brzo & Fino vrhnje za kuhanje – za vrhunske kulinarske doživljaje!

Postanite sam svoj chef uz vrhunsko Brzo & Fino vrhnje za kuhanje koje vašim jelima daje poseban i jedinstven okus. U tijeku je nagradna igra Brzo & Fino recept za kuhanje, a prijaviti se možete i na www.samsvojchef.hr!

Može se koristiti za pripremu ili kao dodatak jelu, kojemu će podariti punoću okusa, a vama neopisiv užitak lakoće i brzine kuhanja. Uz vaše omiljeno vrhnje za kuhanje i vi možete kuhati s lakoćom poput pravih chefova, a kako bi kako bi priprema bila brža, a vaša jela još finija, pakiranja Brzo & Fino vrhnja nadahnut će vas receptima i kulinarskim savjetima. Recepti koji su našli svoje mjesto na pakiranjima Brzo & Fino vrhnja za kuhanje pripremili ste vi - Brzo & Fino chefovi!

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje potražite i u novoj, praktičnoj boci! Novo je pakiranje praktično zbog oblika koji omogućava lakše držanje u ruci pri kuhanju, ali i zbog širokog otvora koji omogućava precizno izlijevanje. Također, otvaranje i zatvaranje čepom lagano je i praktično.

Isprobajte svoje omiljene, lagane i ukusne recepte s novim Brzo & Fino laganim vrhnjem za kuhanje i uvjerite se u punoću okusa i lakoću pripreme. Uz Dukat Brzo & Fino lagano vrhnje za kuhanje, kuhanje je tako lagano!

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje u boci potražite u pakiranju od 1 kg i 500 g te u  tetrapak pakiranju od 200 i 500 g. A Brzo & Fino lagano vrhnje za kuhanje, s 50 posto manje masti, potražite također u tetrapak pakiranju od 200 i 500 g.

Nagrade i priznanja

  • Brzo&Fino vrhnje za kuhanje lagano 10% 500g
  • Brzo & Fino vrhnje za kuhanje lagano 10% m.m., 200 g
  • Brzo & Fino vrhnje za kuhanje u boci 20%, 500 g
  • Brzo & Fino vrhnje za kuhanje u boci 20%, 1 kg
  • Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 20%, 200 g
  • Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 20%, 500 g
Brzo&Fino vrhnje za kuhanje lagano 10% 500g

Brzo&Fino vrhnje za kuhanje lagano 10% 500g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energ. vrijednost521 kJ / 126 kcal
Masti10 g
od kojih zasićene masne kiseline6,3 g
Ugljikohidrati6 g
od kojih šećeri4,3 g
Bjelančevine2,9 g
Sol0,1 g