Sirela Domaći sir – novi kuhani sir tradicionalnog okusa

Iz ruku Sirelinih majstora sirara, na vaše stolove stiže sir tradicionalne recepture kako bi vas osvojio pravim domaćim okusom.

Uživanje u hrani autentičnih, domaćih okusa ne mora biti rezervirano samo za posebne prilike. Kako biste na dohvat ruke imali pravu sirnu delikatesu kada god poželite, iz bjelovarske Sirele stiže novi kuhani sir u čak dvije varijacije: Sirelin Domaći sir i Domaći dimljeni sir!

Sirelin Domaći sir zavoljet ćete odmah zbog punog okusa karakterističnog za kuhane sireve, za koji je zaslužna tradicionalna receptura koja je inspirirala Sireline majstore sirare u njegovoj proizvodnji. Sirno tijesto se kuha i rasteže uz dodatak malo soli, čime “Domaći“ dobiva svoju jedinstvenu teksturu i okus.

Domaći sir krasi elastična, podatna tekstura i bogati mliječni okus, te dolazi u dvije inačice – klasičnoj nedimljenoj i dimljenoj, izraženijeg okusa prožetog aromom bukovog drva.  Uživajte u Domaćem siru samostalno ili ga kombinirajte s omiljenim proizvodima kao dio sirne plate. Koju god aromu Domaćeg sira odabrali, birate vrhunsku kvalitetu iza koje stoji stručnost i iskustvo majstora sirara iz bjelovarske Sirele.

Domaći sir dostupan je u atraktivnom pakiranju i malim kolutima od 300 grama, veličini idealnoj za rezanje i slaganje na platu.

  • Domaći sir, 300g
  • Domaći dimljeni sir, 300g
Domaći sir, 300g

Domaći sir, 300g

Energ. vrijednost1333 kJ / 321 kcal
Masti25g
od kojih zasićene masne kiseline15,8g
Ugljikohidrati2,5g
od kojih šećeri2,5g
Bjelančevine21,5g
Sol1,5g