SenSia – doprinosi normalnoj funkciji probave

Proizvedena od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka s dodatkom Bifidus Naturalis, Dukat SenSia od sada obogaćena kalcijem koji doprinosi normalnoj funkciji probave i izvor je vlakana inulina.

vakodnevna konzumacija SenSije, uz umjerenu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života, utječe na smanjenje probavnih tegoba i doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima.

Dobra probava osnova je zdravog života, stoga se pobrinite za svoju probavu i pritom uživajte u bogatim i osvježavajućim okusima Dukat SenSije.

Dukat SenSia obogaćena je prehrambenim vlaknima koji potpomažu vašu probavu.

Funkcionalni fermentirani mliječni napitak SenSia natur, za sve koji žele paziti na uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, dostupan je u pakiranjima od 330 g i 1 kg.

Ako ste pak ljubitelj voćnih okusa, kušajte SenSiju borovnica koja dolazi u praktičnim 330-gramskim bočicama, idealnim za konzumaciju u hodu.

Ako ste u pokretu, na poslu ili u žurbi, ne znači da se morate odreći zdravog i ukusnog obroka! Zato je tu SenSia Snack, linija hranjivih obroka u čašicama i bočicama za ljude u pokretu. SenSia Snack je lagan i zdrav mliječni obrok, obogaćen eko mueslima. Hrskavi muesli u poklopcu SenSie Snack pripravljeni su od mješavine eko žitarica iz organskog uzgoja; zobenih i pšeničnih pahuljica, aromatičnih zapečenih badema, hrskave riže i kukuruza, kokosa i meda. Osim što ovaj mliječni obrok blagog okusa vanilije čine iznimno ukusnim, hrskavi muesli djeluju na produžen osjećaj sitosti, potiču peristaltiku crijeva te u kombinaciji s kalcijem i Bifidus Naturalisom, reguliraju probavu. SenSiu Snack možete pronaći u praktičnom "on the go" pakiranju od 190 g, sa žličicom u poklopcu.

Potražite i SenSiju Snack Drink, hranjivi obrok u bočici s posebno velikim udjelom zdravih žitarica u ukusnoj kombinaciji SenSia Snack Drink med i žitarice!

SenSia vanilija nova je članica SenSia obitelji u pakiranju od 1 kilograma. Svojim okusom i konzistencijom, savršen je partner žitaricama i pahuljicama za zdravi početak dana.

SenSia borovnica, SenSia Snack Drink te SenSia crveno voće i žitarice sadrže gluten. SenSia Snack sadrži gluten, orašaste plodove, soju i sezam.

 

Nagrade i priznanja

 

  • SenSia Snack vanilija i žitarice, 190 g
  • SenSia Snack drink med i žitarice, 330 g
  • SenSia borovnica s vlaknima, 330 g
  • SenSia natur, 330 g
  • SenSia natur, 1 kg
  • SenSia vanilija 1 kg
SenSia Snack vanilija i žitarice, 190 g

SenSia SNACK vanilija i žitarice
190 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energ. vrijednost533 kJ / 128 kcal
Masti4,3 g
od kojih zasićene masne kiseline1,93 g
Ugljikohidrati17,3 g
od kojih šećeri12,4 g
Bjelančevine3,7 g
Sol0,13 g
Vlakna2,16 g
Kalcij120 mg (15% PU*)

*PU = Preporučeni unos