Dukat trajno mlijeko u boci s vitaminom D

Linija Dukat trajnih mlijeka u boci s vitaminom D, posebna je zbog njegove izuzetno važne uloge za zdravlje, što ga svrstava u skupinu super-vitamina

Vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju, novija istraživanja ukazuju na kudikamo rašireniju ulogu i važnost vitamina D za zdravlje ljudi svih dobnih skupina.
Budući da se vitamin D vrlo ograničeno može pronaći u hrani, preporučuje se konzumacija mlijeka s vitaminom D zbog najbolje iskoristivosti vitamina D, ali i kalcija, upravo iz te namirnice.

Dukat trajno mlijeko s vitaminom D dostupno je i u višeslojnoj boci za trajno mlijeko koja ga u potpunosti štiti od svjetlosti, a dvostruko zatvaranje boce, zaštitna folija i čep čuvaju mlijeko od štetnih vanjskih utjecaja. Na taj način boca za trajno mlijeko u potpunosti štiti sve prirodne sastojke mlijeka koje su u njemu dugo očuvane, zahvaljujući toplinskoj obradi mlijeka samo najbolje kvalitete.

Preporučen dnevni unos vitamina D iznosi  5μg, a već tri velike čaše Dukat trajnog mlijeka s vitaminom D zadovoljavaju preporučen dnevni unos vitamina D.

Dukat trajno mlijeko nositelj je oznake "Mlijeko hrvatskih farmi" te Trusted brand priznanja najpouzdanije robne marke mlijeka u Hrvatskoj.

Ako pazite na unos masnoća u organizam, potražite Dukat trajno mlijeko u boci sa 0,5% mliječne masti. Za cijelu obitelj, najbolje će biti ono sa 2,8% mliječne masti, a ono sa 3,8% mliječne masti bit će idealna namirnica za djecu u razvoju.
Dukat trajno mlijeko u boci dolazi u pakiranju od 1 litre, a od sada je dostupno i u novoj, izrazito praktičnoj bočici od 0,5 litre.

Saznajte više o mlijeku i vitaminu D ili prijavite se na naš newsletter.

Nagrade i priznanja

 

  • Trajno mlijeko u boci 0,5% mliječne masti 0,5 l
  • Trajno mlijeko u boci 2,8% mliječne masti 0,5 l
  • Trajno mlijeko u boci 3,8% mliječne masti 0,5 l
  • Trajno mlijeko u boci 0,5% mliječne masti, 1 l
  • Trajno mlijeko u boci 2,8% mliječne masti, 1 l
  • Trajno mlijeko u boci 3,8% mliječne masti, 1 l
Trajno mlijeko u boci 0,5% mliječne masti 0,5 l

Trajno mlijeko u boci 0,5% mliječne masti 0,5 l

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 ml
Energ. vrijednost155 kJ / 37 kcal
Masti0,5 g
od kojih zasićene masne kiseline0,3 g
Ugljikohidrati4,6 g
od kojih šećeri4,6 g
Bjelančevine3,4 g
Sol0,1 g
Kalcij120 mg (15% PU*)
Vitamin D0,75 μg (15% PU*)

*PU = Preporučeni unos