Tako jednostavno, a tako ukusno – Dukat čokoladno mlijeko!

Proizvedeno od najkvalitetnijeg svježeg mlijeka s dodatkom finog kakao praha Dukat čokoladno mlijeko omiljeni je napitak svih uzrasta.

Svojim bogatim i punim okusom i gustom teksturom osvaja na prvu – može li užitak biti jednostavniji od gutljaja Dukat čokoladnog mlijeka? I baš zato Dukat čokoladno mlijeko već desetljećima osvaja srca male i velike djece!

Dukat čokoladno mlijeko s keksom i okusom karamel spaja najfiniju čokoladu, kekse i karamelu, a njegov bogat okus te puna, gusta struktura zadovoljit će i najizbirljivija nepca.

Sladokuscima smo pripremili još jedno iznenađenje - Dukat čokoladno mlijeko okus Jaffa, idealan spoj neodoljivog okusa čokolade i osvježavajuće naranče.

Dukat čokoladno mlijeko dostupno je u kartonskim pakiranjima od 0,2 l sa slamkom i 0,5 l te u boci od 1 l i 0,5 l. Osim što je boca iznimno praktična za korištenje, ona čuva sve vrijedne sastojke mlijeka te punoću prepoznatljivog okusa Dukat čokoladnog mlijeka i čokoladnog mlijeka s keksom i okusom karamele te okusa Jaffa.

Sva Dukat trajna mlijeka imaju re-cap čep, olakšavajući tako otvaranje i zatvaranje, čime se čuva kvaliteta otvorenog mlijeka.

Saznajte više o mlijeku ili prijavite se na naš newsletter.

Nagrade i priznanja

 

  • Čokoladno mlijeko u boci, 0,5 l
  • Čokoladno mlijeko u boci, 1 l
  • Čokoladno mlijeko, 0,2 l
  • Čokoladno mlijeko, 0,5 l
  • Čokoladno mlijeko s keksima i okusom karamele, 0,5 l
  • Dukat čokoladno mlijeko okus Jaffa 0,5 l
Čokoladno mlijeko u boci, 0,5 l

Čokoladno mlijeko u boci, 0,5 l

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 ml
Energ. vrijednost268 kJ / 63 kcal
Masti1,1 g
od kojih zasićene masne kiseline0,7 g
Ugljikohidrati10,7 g
od kojih šećeri10,2 g
Bjelančevine2,3 g
Sol0,13 g
Vlakna0,75 g