Dukatos – grčki tip jogurta za božanski užitak!

Grčka, poznata kao zemlja užitaka i dobre hrane, domovina je i izvornog grčkog jogurta. Dukat od sada ljubiteljima užitaka i ugode omogućava uživanje u Dukatosu, grčkom tipu jogurta.

Dukatos, inovacija iz Dukata, iznimno je kremaste teksture te bogatog i osvježavajućeg okusa. Upravo zbog tih svojih karakteristika često ga smatraju najfinijim među jogurtima. Već prvom žličicom Dukatos vas odvodi na putovanje osunčanim grčkim otocima i uživanju u mediteranskim mirisima i okusima.

Svaki svoj obrok možete obogatiti Dukatosom; možete uživati u njemu kao u samostalnom međuobroku ili ga pak obogatiti drugim namirnicama i uživati na bezbroj načina.

U kombinaciji s medom ili orasima Dukatos se pretvara u tradicionalnu grčku poslasticu, u kombinaciji s bobičastim voćem Dukatos osvježava i hrani dok umaci koje ste poznavali dobivaju posve novu dimenziju s Dukatosom.

Dukatos badem pistacija i Dukatos jagoda ukusan su i bogat međuobrok raskošnih okusa, ali predstavljaju i jedinstven desert. Nakon dugotrajne potrage za savršenim okusima Dukatosa te nakon više od 16.000 pristiglih glasova, zahtjevna nepca naših potrošača odabrala su 2014. godine dva pobjednika: kombinaciju okusa crni ribiz-cimet te kombinaciju naranča-cimet! No zavodljivim spojevima mediteranskih okusa tu nije kraj - osvježavajući limun, ukusni kolač i med čine ovaj Dukatos pravom delicijom.

S Dukatosom Divine podigli smo uživanje na novu razinu, a tajna je u savršenom omjeru kremastog i hrskavog. Dukatos Divine, novi osvježavajući grčki tip jogurta sada je dostupan uz dodatak kokosa, bijele čokolade i badema te čokoladnih kuglica i kave.
Novi zamamni okusi stižu u pravo vrijeme da bismo ih poslužili kao osvježavajuće ljetne deserte, ali će spojem okusa i hrskavih komadića užitka omogućiti i božanski početak dana ili mali predah od svakodnevice.
Dukatos Divine čokoladne kuglice i kavu i Dukatos Divine kokos, bijelu čokoladu s bademima   potražite u pakiranjima od 150 g.

S Dukatosom Divine podigli smo uživanje na novu razinu, a tajna je u savršenom omjeru kremastog i hrskavog. Nove okuse Dukatos Divine čokoladne kuglice i kavu te Dukatos Divine kokos bijelu čokoladu i bademe potražite u pakiranjima od 150 g.

Božanske okuse Dukatosa natur, Dukatos badem pistaciju, Dukatos jagodu, Dukatos crni ribiz-cimet, Dukatos naranču-cimet te Dukatos limun, kolač i med potražite u pakiranjima od 150 g.

Veliko pakiranje Dukatosa u kantici od 450 g razveselit će sve koji u njemu uživaju kao u međuobroku ili ga kombiniraju s voćem, orašastim plodovima ili medom. Ne sumnjamo da će uz novu kanticu ljubitelji raskošnih okusa otkriti i brojne nove načine uživanja u Dukatosu!

 

  • Dukatos jogurt jagoda, 150 g
  • Dukatos jogurt naranča cimet,150g
  • Dukatos jogurt crni ribiz cimet, 150g
  • Dukatos jogurt limun kolač med, 150 g
  • Dukatos jogurt badem pistacija, 150 g
  • Dukatos jogurt natur 150 g
  • Dukatos jogurt natur, 450 g kantica
  • Dukatos Divine čokoladne kuglice kava, 150 g
  • Dukatos Divine kokos bijela čokolada bademi, 150g
Dukatos jogurt jagoda, 150 g

Dukatos jogurt jagoda, 150 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energ. vrijednost565 kJ / (135 kcal)
Masti5,7 g
od kojih zasićene masne kiseline3,63 g
Ugljikohidrati17,2 g
od kojih šećeri16,3 g
Bjelančevine3,5 g
Sol0,12 g
Vlakna0,22 g