Dukatos – grčki tip jogurta za božanski užitak!

Grčka, poznata kao zemlja užitaka i dobre hrane, domovina je i izvornog grčkog jogurta. Dukat od sada ljubiteljima užitaka i ugode omogućava uživanje u Dukatosu, grčkom tipu jogurta.

Dukatos, inovacija iz Dukata, iznimno je kremaste teksture te bogatog i osvježavajućeg okusa. Upravo zbog tih svojih karakteristika često ga smatraju najfinijim među jogurtima. Već prvom žličicom Dukatos vas odvodi na putovanje osunčanim grčkim otocima i uživanju u mediteranskim mirisima i okusima.

Svaki svoj obrok možete obogatiti Dukatosom; možete uživati u njemu kao u samostalnom međuobroku ili ga pak obogatiti drugim namirnicama i uživati na bezbroj načina.

U kombinaciji s medom ili orasima Dukatos se pretvara u tradicionalnu grčku poslasticu, u kombinaciji s bobičastim voćem Dukatos osvježava i hrani dok umaci koje ste poznavali dobivaju posve novu dimenziju s Dukatosom.

Dukatos badem pistacija i Dukatos jagoda ukusan su i bogat međuobrok raskošnih okusa, ali predstavljaju i jedinstven desert. Nakon dugotrajne potrage za savršenim okusima Dukatosa te nakon više od 16.000 pristiglih glasova, zahtjevna nepca naših potrošača odabrala su 2014. godine dva pobjednika: kombinaciju okusa crni ribiz-cimet te kombinaciju naranča-cimet! No zavodljivim spojevima mediteranskih okusa tu nije kraj - osvježavajući limun, ukusni kolač i med čine ovaj Dukatos pravom delicijom.

Božanske okuse Dukatosa natur, Dukatos badem pistaciju, Dukatos jagodu, Dukatos crni ribiz-cimet, Dukatos naranču-cimet te Dukatos limun, kolač i med potražite u pakiranjima od 150 g.

Veliko pakiranje Dukatosa u kantici od 450 g razveselit će sve koji u njemu uživaju kao u međuobroku ili ga kombiniraju s voćem, orašastim plodovima ili medom. Ne sumnjamo da će uz novu kanticu ljubitelji raskošnih okusa otkriti i brojne nove načine uživanja u Dukatosu!

Nova linija Dukatos Duo donosi dvostruki užitak u jednoj čašici. Bogata kremasta struktura grčkog tipa jogurta sada je podložena neodoljivom kombinacijom mediteranskih sastojaka: meda i vanilije, jagode i vanilije te borovnice i lavande. Ako volite blagi okus i miris vanilije uživat ćete u njezinim savršenim kombinacijama s kraljevskim medom ili sočnim jagodama, dok ćete pravo iskustvo Mediterana doživjeti kušanjem jedinstvenog spoja slasnih borovnica i lavande. Za potpuni užitak Dukatos Duo promiješajte jer se čarolija okusa krije na samom dnu. Nove, jedinstvene okuse Dukatosa Duo potražite u pakiranjima od 150 g.

  • Dukatos Duo med vanilija 150 g
  • Dukatos Duo jagoda vanilija 150 g
  • Dukatos Duo borovnica lavanda 150 g
  • Dukatos jogurt jagoda, 150 g
  • Dukatos jogurt naranča cimet,150g
  • Dukatos jogurt crni ribiz cimet, 150g
  • Dukatos jogurt limun kolač med, 150 g
  • Dukatos jogurt badem pistacija, 150 g
  • Dukatos jogurt natur 150 g
  • Dukatos jogurt natur, 450 g kantica
Dukatos Duo med vanilija 150 g

Dukatos Duo med vanilija 150 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energ. vrijednost551 kJ / 132 kcal
Masti7,9 g
od kojih mononezasićene masne kiseline5,5 g
Ugljikohidrati12,4 g
od kojih šećeri11,8 g
Bjelančevine2,8 g
Sol0,1 g