Dukatela – za doručak iz snova

Dukatela mliječni namazi pripremljeni su od vrhnja, a obilno namazani na krišku integralnog kruha, tosta ili krekera, nezaobilazan su sastojak doručka iz snova. Ljubiteljima Dukatele na raspolaganju su tri kremasta okusa ovog ukusnog mliječnog namaza: Dukatela original, Dukatela light i Dukatela s povrćem.

Dukatela mliječni namazi pripremljeni su od vrhnja, a obilno namazani na krišku integralnog kruha, tosta ili krekera, nezaobilazan su sastojak doručka iz snova. Ljubiteljima Dukatele na raspolaganju su četiri kremasta okusa ovog ukusnog mliječnog namaza: Dukatela original, Dukatela light, Dukatela s povrćem i odnedavno Dukatela s jogurtom.

Dukatela original ponosno nosi titulu prve među mliječnim namazima. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću već desetljećima oduševljava pripadnike svih generacija, a uz novu, poboljšanu recepturu i osvježeni izgled, nastavlja osvajati nove potrošače.

Kao i uvijek, mislili smo i na one koji žele lagan i ukusan namaz. Dukatela light, s čak 55 posto manje mliječne masti i visoke hranjive vrijednosti idealan je izbor za one koji paze na unos kalorija.

Vaš omiljeni mliječni namaz, u tri okusa, dolazi u dva praktična pakiranja od 70 i 150 grama koja čuvaju svježinu. A ljubitelji Dukatele original mogu još više uživati u okusu omiljenog namaza - uz pakiranje od 70 i 150 g Dukatelu original potražite i u obiteljskom maxi pakiranju od 250 g.

Započnite dan s Dukatelom za doručak iz snova!

Nagrade i priznanja

  • Dukatela Original maxi, 250 g
  • Dukatela Original, 150 g
  • Dukatela s povrćem, 150 g
  • Dukatela light, 150 g
  • Dukatela Original, 70 g
  • Dukatela s povrćem, 70 g
  • Dukatela light, 70 g
Dukatela Original maxi, 250 g

Dukatela Original maxi, 250 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energ. vrijednost1153 kJ / (279 kcal)
Masti27 g
od kojih zasićene masne kiseline17,37 g
Ugljikohidrati5,4 g
od kojih šećeri4,5 g
Bjelančevine3,6 g
Sol0,61 g
Vlakna0,14 g