ab kultura - za zdravlje i vitalnost

Ljubitelji ab kulture, jednog od najstarijih funkcionalnih i niskoenergetskih mliječnih napitaka iz Dukata, mogu uživati u ovom ukusnom mliječnom proizvodu pripremljenom prema unaprijeđenoj recepturi.

Niskokalorična (samo 36 do 41 kcal/100 g) i s niskim udjelom mliječne masti (0,1%), a istodobno izvor vrijednih bjelančevina i kalcija iz mlijeka, nova ab kultura odlična je nadopuna zdravom doručku i večeri ili pak lagan i osvježavajući međuobrok.

Savršeno izbalansirana ab kultura izvrsnog je okusa i idealna za sve koji žele brinuti o svom zdravlju i vitalnosti, a pritom beskompromisno uživati u osvježavajućem i laganom okusu ovog zdravog mliječnog napitka.

Ljubitelji ab kulture mogu uživati u okusima: ab kultura jagoda i šumsko voće. Voćne ab kulture sadrže prirodne šećere iz mlijeka i voća i zaslađene su sukralozom.

Linija fermentiranih mliječnih napitaka ab kultura pogodna je za dijabetičare.

Potražite neki od voćnih okusa u pakiranjima od 330 grama.

Što je sukraloza?

Sukraloza je sladilo proizvedeno od običnog šećera i 600 je puta slađe od njega. Nema energetske vrijednosti, nema utjecaja na lučenje inzulina i na metabolizam ugljikohidrata. Zahvaljujući ovom jedinstvenom šećeru i oboljeli od dijabetesa mogu uživati i u voćnim okusima ab kulture.

  • ab kultura jagoda, 330 g
  • ab kultura šumsko voće, 330 g
ab kultura jagoda, 330 g

ab kultura jagoda 330 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energ. vrijednost176 kJ / (41 kcal)
Masti0,1 g
od kojih zasićene masne kiseline0,05 g
Ugljikohidrati6,8 g
od kojih šećeri6,3 g
Bjelančevine3,3 g
Sol0,13 g
Vlakna0,01 g