Zaposlenici

Naše zaposlenike potičemo na stalno učenje i razvoj, ulaganjem u edukaciju i razvijanje specijalističkih vještina i sposobnosti. U želji da ostvare svoj puni potencijal i ambicije, omogućavamo im razvoj karijere ne samo unutar Dukata i povezanih poduzeća, već i u međunarodnom okruženju. Stalno unapređujemo sustave procjena, napredovanja i nagrađivanja te potičemo otvorenu komunikaciju na svim razinama kako bismo stvorili poticajno i kreativno radno okruženje.

Thumb photo

Dukat - jedan od najpoželjnijih poslodavaca domaće prehrambene industrije

U istraživanju provedenom od strane nezavisne istraživačke agencije Hendal, Dukat je potvrdio poziciju jednog od najpoželjnijih poslodavaca u prehrambenoj industriji Republike Hrvatske.

Thumb photo

Edukacijski programi za zaposlenike Dukata

Dukat provodi niz edukacijsko-razvojnih programa za zaposlenike omogućavajući im usavršavanje, usvajanje novih znanja te profesionalni i osobni razvoj.

Thumb photo

Dukatove međunarodne stipendije za poslijediplomske studije

Dukat surađuje s visokom agronomskom školom za inženjere, L'Ecole Supérieure d'Agriculture (ESA) u sklopu čega dodjeljuje međunarodne stipendije za poslijediplomske studije te na taj način ulaže u buduće zaposlenike Dukata.