Uravnotežena prehrana

Svakodnevna briga za zdravlje i uravnoteženu prehranu, uz kvalitetu i inovativnost, jedna je od temeljnih vrijednosti Dukata. Naš je cilj podići razinu svijesti o važnosti mlijeka i mliječnih proizvoda za pravilnu uravnoteženu prehranu pojedinca i obitelji te našim potrošačima ponuditi svježe, prirodne i zdrave proizvode vrhunske kvalitete koji pridonose poboljšanju zdravstvenog stanja organizma.

Thumb photo

Treći likovni natječaj 'Volim mlijeko!' – zašto mlijeko koje voliš ne bi izgledalo kako želiš?

Za sretno odrastanje važna je pravilna i uravnotežena prehrana, i to od malih nogu, a ništa manje važni nisu ni kreativno izražavanje i stvaralaštvo. Treću godinu zaredom, Dukat je proveo likovni natječaj "Volim mlijeko!“ i pozvao osnovnoškolce da dizajniraju pakir...

Thumb photo

Zašto mlijeko koje voliš ne bi izgledalo kako želiš?

Treću godinu zaredom, Dukat je proveo likovni natječaj "Volim mlijeko!“ i pozvao osnovnoškolce da dizajniraju pakiranje svog omiljenog Dukat mlijeka!

Thumb photo

Kreativni likovni natječaj "Ja volim mlijeko"

Drugu godinu zaredom Dukat raspisuje kreativni likovni natječaj “Ja volim mlijeko“ za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola diljem Hrvatske.

Thumb photo

Svjetski dan školskog mlijeka

Dukat tradicionalno obilježava Svjetski dan školskog mlijeka, a povodom njegova obilježavanja i isticanja važnosti mlijeka u svakodnevnoj prehrani djece pokrenuo je kreativni natječaj "Ja volim mlijeko!"