Naš pristup

Predano radimo na unapređenju naše strategije i prakse odgovornog poslovanja. Načela odgovornog poslovanja dosljedno primjenjujemo u odnosu s potrošačima, poslovnim partnerima, zajednicom i zaposlenicima te u odnosu spram okoliša. O tome izvještavamo sve zainteresirane dionike te smo aktivan član udruženja koja promiču održivost.

Thumb photo

Izvještaj o odgovornom poslovanju za 2015. godinu

Dukat je objavio svoj četvrti Izvještaj o napretku za 2015. godinu, koji svjedoči o primjeni i predanosti načelima UN Global Compacta, nastavljajući time praksu izvještavanja o odgovornom poslovanju.

Thumb photo

Izvještaj o odgovornom poslovanju za 2014. godinu

Dukat je objavio svoj treći Izvještaj o napretku za 2014. godinu, koji svjedoči o primjeni i predanosti načelima UN Global Compacta, nastavljajući time praksu izvještavanja o odgovornom poslovanju.

Thumb photo

Izvještaj o napretku za 2013. godinu

Nastavljajući praksu izvještavanja o odgovornom poslovanju, Dukat je objavio Izvještaj o napretku za 2013. godinu, koji svjedoči o primjeni i predanosti načelima UN Global Compacta.

Thumb photo

Izvještaj o napretku za 2012. godinu

Prepoznajući važnost izvještavanja o odgovornom poslovanju, Dukat je objavio Izvještaj o napretku za 2012. godinu, koji je pripremljen u skladu s načelima UN Global Compacta i smjernicama Globalne inicijative za izvještavanje. Izvještaj pokriva aktivnosti Dukata na p...