Dolce Griz i Riža na mlijeku – slatki okus djetinjstva!

Dolce - linija Dukatovih deserta sada je bogatija za dva nova proizvoda i ukupno 7 novih okusa koji prizivaju slatka sjećanja iz djetinjstva !
Dolce Griz i Riža na mlijeku - slatki okus djetinjstva!

Zasigurno se većina nas s radošću prisjeća okusa griza i riže na mlijeku, poslastica koje su nam u djetinjstvu pripremale naše majke i bake. Uz kockicu čokolade ili pak uz dodatak voćnih pekmeza i džemova, rižu i griz na mlijeku nerijetko smo pretvarali u deserte za posebne prilike i užitke.

Iako za njihovu pripremu ne treba mnogo vremena, nerijetko i to malo vremena koje nam treba, danas nemamo. Upravo zato Dukat predstavlja Dolce Griz i Rižu na mlijeku,  ukusne i privlačne mliječne deserte baš poput onih iz djetinjstva.

Dolce Griz na mlijeku dostupan je u tri neodoljiva okusa: natur, čokolada i jagoda  a Dolce Riža na mlijeku u čak u četiri okusa: natur, čokolada, jagoda te višnja.
Baš kako smo to radili kao djeca - miješajući griz ili rižu s dodacima, i danas je za idealan desert "po mjeri" potrebno pomiješati griz  i rižu na mlijeku sa sočnim preljevima iz praktičnih "duo" pakiranja.

Slatke okuse djetinjstva, Dolce Griz i Rižu na mlijeku, možete pronaći u praktičnim "duo" pakiranjima od 150 grama.