President zrnati sirevi od sada s okusima vlasca ili sušenih rajčica

President zrnati sir s vlascem ili sušenim rajčicama dva su jedinstvena noviteta u liniji President svježih sireva. Ujedno su i jedini zrnati sirevi s dodatkom začina i povrća na hrvatskom tržištu.
President zrnati sirevi od sada s okusima vlasca ili sušenih rajčica
Novi President topljeni sirevi izrazito su kremasti i savršeno mazivi te ih odlikuje prepoznatljiva aroma trapista. Idealan su namaz za svaku prigodu - obilno namazani na hrskavi komad kruha ili baguetta osvajaju nepca i najzahtjevnijih gurmana. Majstori kuhanja pak nerijetko će ih koristiti kao tajni sastojak najfinijih umaka.
President topljeni sir okusa trapist ima sve odlike trapista – blago kiselkasti okus i ugodni, umjereno izraženi miris, dok druga inačica osvaja posebnom aromom dimljenog trapista.
Nove President topljene sireve pronađite u posudicama od 125 grama.

President zrnati sir član je obitelji svježih, bijelih sireva, koji je zbog niskog udjela mliječne masti izrazito pogodan za dijetalnu prehranu. Također, idealan je izbor i za prehranu djece u razvoju, kao i za sportski aktivne pojedince jer je bogat bjelančevinama.

Bilo da je vaš favorit proljetni okus svježe sjeckanih listića vlasca ili pak mediteranska nota aromatične sušene rajčice, novi President zrnati sirevi lagan su i cjelovit obrok, koji u 100 grama sadrže samo 103 kalorije.

Novi proljetni okusi President zrnatih sireva dostupni su u 200-gramskoj čašici sa žličicom u poklopcu, što ih čini idealnim obrokom u svakoj pauzi.