Nagradna igra „Brzo & Fino nagrađuje vašu vjernost“

Kupi bilo koji Brzo & Fino proizvod u Plodinama i osvoji kuhinju po mjeri, tečaj kuhanja ili večeru za dvoje. Nagradna igra traje od 17. listopada do 27. studenog, a dobitnici će biti izvučeni 1. prosinca.
Nagradna igra „Brzo & Fino nagrađuje vašu vjernost“

Za sudjelovanje je dovoljno u bilo kojoj prodavaonici Plodina kupiti bilo koji Brzo & Fino proizvod te poslati SMS poruku sadržaja: DUKAT, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Prijaviti se možete i ispunjavanjem online obrasca niže ili na www.brzoifino.hr Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.

Najsretniji dobitnik osvaja suvremenu kuhinju po mjeri IKEA, vrijednu 40.000 kuna, koja će omogućiti još kreativnije kuhanje, drugonagrađenog će razveseliti tečaj kuhanja za dvije osobe pod vodstvom Branka Ognjegovića, a trećenagrađene ćemo počastiti večerom za dvoje. Deset sretnih ljubitelja Brzo & Fino proizvoda nagradit ćemo poklon paketima Dukata punim proizvoda za Brzo & Fino kuhanje.

Dobitnici će biti izvučeni 1. prosinca, a njihova će imena biti objavljena ovdje do 16. prosinca.

Molimo da se detaljno informirate o nagradnoj igri stoga pročitajte pravila.

Popis restorana

Popis dobitnika