Dukatos Duo – dvostruko božanstven

Nova linija Dukatos Duo donosi tri kremasta Dukatosa podložena raskošnim kombinacijama božanskih okusa!
Dukatos Duo – dvostruko božanstven

Dukatos Duo donosi dvostruki užitak u jedinstvenim, božanskim kombinacijama! Bogata kremasta struktura grčkog tipa jogurta sada je podložena neodoljivom kombinacijom mediteranskih sastojaka: meda i vanilije, jagode i vanilije te borovnice i lavande.

Ako volite blagi okus i miris vanilije uživat ćete u njezinim savršenim kombinacijama s kraljevskim medom ili sočnim jagodama, dok ćete pravo iskustvo Mediterana doživjeti kušanjem jedinstvenog spoja slasnih borovnica i lavande.

Dukatos Duo stvoren je za trenutke uživanja u bilo kojem dijelu dana jer nudi spoj ukusne i hranjive delicije u jednom. U njemu možete uživati polagano, sloj po sloj, dok ne dođete do čarolije raskošnih kombinacija okusa koja se krije na samom dnu ili tako da ga promiješajte odmah nakon otvaranja. Dvostruki užitak zajamčen je oba slučaja.

Dukatos je prvi grčki tip jogurta na našem tržištu prepoznatljiv po iznimno kremastoj teksturi, a njegove nove kombinacije najfinijih sastojaka i božanskih okusa osvojit će i najizbirljivija nepca.

Nove, jedinstvene okuse Dukatosa Duo potražite u čašicama od 150 g.