Dukat mliječni klasici – Prirodni. Jednostavni. Tradicionalni.

Ovog proljeća u novo ruho ne odijeva se samo priroda! Dukat Acidofil, Kiselo mlijeko i Kefir u novom izdanju donose prirodno osvježenje i prepoznatljive okuse zbog kojih ih volimo već desetljećima.
Dukat mliječni klasici – Prirodni. Jednostavni. Tradicionalni.

U vrijeme kada se priroda budi i mi slavimo prirodnost i vitalnost! U skladu s poletnijim, vedrijim i sve sunčanijim danima pripremili smo proljetno osvježenje u obliku naših omiljenih mliječnih klasika. Predstavljamo vam novo ruho Dukat Acidofila, Kiselog mlijeka i Kefira.

Ovi tradicionalni mliječni proizvodi s razlogom imaju svoje mjesto u hladnjacima onih koji cijene prepoznatljiv okus, hranjive sastojke i vrhunsku kvalitetu. Dukatov Acidofil, Kiselo mlijeko i Kefir pravi su klasici –  prirodni, jednostavni i tradicionalni. Sada zasluženo dobivaju novi sjaj, zbog čega vas pozivamo da iznova otkrijete užitak iza kojeg stoji prirodnost!

Acidofil je kao najstariji predstavnik funkcionalnih mliječnih proizvoda klasični izbor ljubitelja blagih okusa i onih koji prepoznaju blagotvoran učinak prehrane na zdravlje. Dukatov Acidofil, zahvaljujući acidofilnoj kulturi koja se dodaje svježem mlijeku i prepoznatljivom okusu, jedan je od ukusnijih načina da učinite nešto dobro za sebe svaki dan.

Upravo to već generacijama prepoznaju oni koji uživaju u ovom odličnom spoju ugodnog i korisnog. A kako biste u prirodnoj blagosti okusa acidofila uživali više i praktičnije, predstavili smo i Dukat Acidofilno mlijeko u 330-gramskoj bočici.

Dukat Kiselo mlijeko ima dugu tradiciju, a zbog blage kiselosti mliječnog okusa pravo je prirodno osvježenje u svakoj prilici. Popularnost duguje kombinaciji tradicije i kvalitete, pružajući prirodno osvježenje naraštajima. A sada ga prvi puta možete pronaći u praktičnoj bočici od 330 grama.

Prirodna vitalnost prva je asocijacija na kefir, fermentirani mliječni napitak koji se i danas često naziva eliksirom života. Dukatov Kefir, zahvaljujući autentičnoj kefirnoj kulturi, krasi lagana pjenušavost i jedinstveni reski okus koji oduševljava i najizbirljivija nepca, a dodaje svježinu svakom obroku.

Mliječne klasike u novom ruhu potražite na prodajnim mjestima od travnja.