b.Aktiv zeleni smoothie – ukusan miks voća i špinata

Omiljenom voću dodali smo mladi špinat i dobili novi i osvježavajući b.Aktiv LGG® smoothie jabuka, kruška, banana i špinat.
b.Aktiv zeleni smoothie – ukusan miks voća i špinata

Linija prvih mliječnih smoothieja bogatija je za novog 'zelenog' člana – najpopularnijem funkcionalnom jogurtu, uz omiljeno voće, dodali smo i mladi špinat te dobili osvježavajući i ukusan b.Aktiv LGG® smoothie jabuka, kruška, banana i špinat.

Zeleni b.Aktiv smoothie bit će vam ukusno i zdravo društvo kamo god krenuli i u kojem god trenutku dana posegnuli za njim. Čak tri voćna sastojka pobrinula su se za to: kraljica voća – jabuka, kruška bogata dijetalnim vlaknima i vitaminima K i C, te nezaobilazne banane pune kalija. Četvrta i najsjajnija zvijezda ovog hranjivog osvježenja je mladi špinat bogat folnom kiselinom i vitaminom K i A, koji je nezaobilazan sastojak svih voćno-povrtnih smoothieja, a sada i prvog mliječnog smoothieja.

Zeleni smoothie, kao i svi iz smoothie linije b.Aktiv LGG®, nastao je spajanjem sočnog osvježenja i brige o imunitetu, jer b.Aktiv LGG® sadrži mljekarsku kulturu zaštićenog naziva LGG®, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant, vitamin E.

Pakiran u praktičnu bočicu od 330 g, novi b.Aktiv smoothie jabuka, kruška, banana i špinat idealan je voćno-povrtni međuobrok 's nogu' u kojem možete uživati tijekom cijelog dana.