Vichyssoise – hladna francuska juha o...

Vichyssoise je gusta kremasta juha od poriluka i krumpira s vrhnjem. Unatoč francuskom nazivu,...

Vichyssoise – hladna francuska juha od poriluka i krumpira
  • Torta od mascarpone sira

    Galbani mascarpone se odlično snašao kao glavna zvijezda ove torte koja se peče u vodenoj kupelji, a poslužuje dobro ohlađena i ukrašena malinama. Slobodno dodajte i tučeno vrhnje za šlag!

  • Brazilski kruščići sa Sirela Ribancem (Pao de quejio)

    Istraživanje novih kuhinja odvelo nas je u Brazil. Probajte pao de queijo, jednostavne kruščiće i bezglutensku poslasticu u koju se Sirela Ribanac odlično uklopio i zasjao punim sjajem.

  • Mozzarella in carrozza - pohani sendvič s mozzarellom

    Tipično talijansko predjelo, topla rastezljiva Galbani mozzarella u hrskavom omotaču, oduševit će sve ljubitelje talijanskih okusa i brze kuhinje.

  • Torta s Dukatosom i jagodama

    Ova  lagana i osvježavajuća tortica idealna je za tople dane, posebno u sezoni jagoda. Najbolje ju je pripremiti ranije i ostaviti u hladnjaku barem 4-5 sati ili preko noći. Volite li nježne, voćne deserte, ovo je pravi izbor za vas.